(untitled) (PANGEEA, 2025)
Memorial dedicat profesorului Robert Ficheux, geograf francez, care evidențiază cariera sa didactică și științifică, cu contribuții semnificative la studiul geografic al Munților Apuseni și al României, colaborarea cu Emmanuel de Martonne și recunoașterea sa prin distincții, precum și impactul său asupra geografiei românești.