(untitled) (PANGEEA, 2025)
Schimbările privind valorificarea resurselor din comuna Bucium în perioada de tranziție. Scopul lucrării este să analizeze schimbările în utilizarea resurselor naturale ale comunei Bucium în perioada de tranziție. Schimbările se referă la activitățile miniere, la situația fondului forestier, la utilizarea pășunilor și la potențialul turistic al acestei zone.