EXPERTIZA TEHNICĂ CADASTRALĂ (PANGEEA, 2025)
Expertiza tehnică cadastrală. În practică, apar frecvent situații în care clarificarea faptelor care formează obiectul cauzei sau legăturii dintre anumite împrejurări aduse în fața instanței impune cunoștințe de specialitate. În acest caz, legea prevede ca instanța să ordone o expertiză, în acest caz în domeniul cadastrului.