ORIGINEA CARTIERELOR OARDA DE JOS ŞI PARTOŞ, ATESTATE ÎN DOCUMENTE STRĂINE (PANGEEA, 2025)
Originea cartierelor Oarda de Jos şi Partoş, atestate în documente străine. Menţiune documentară şi originea aşezărilor Oarda de Jos şi Partoş, atestate în documente străine.