PROMOVAREA PRODUSELOR INDUSTRIALE ROMANEŞTI PE PIEŢELE EXTERNE (PANGEEA, 2025)
Acest articol examinează promovarea produselor industriale româneşti pe pieţele externe în contextul globalizării economice. Se analizează cadrul macroeconomic român în procesul de integrare în Uniunea Europeană, direcţii de orientare pro-export, şi modul în care politica comercială influenţează competitivitatea şi accesul pe pieţele internaţionale. De asemenea, discută influenţa costurilor promoţionale, rolul agenţilor locali, cooperarea cu partenerii externi, şi necesitatea unei abordări de marketing orientate spre piaţa externă pentru valorificarea potenţialului producătorilor româneşti.