EXAMENUL DE MATURITATE „BACALAUREAT” ŞI „BANCHETUL – EXITUSUL” DIN VARA ANULUI 1913 (PANGEEA, 2025)
Memorii despre Examenul de maturitate (bacalaureat) şi banchetul exitus din vara anului 1913 la Blaj, descriind organizarea examenelor, subiectele, incidentul cu colegul N. la matematică şi tradiţia banchetului de despărţire.