GRANIŢA DE VEST, LUCRARE FUNDAMENTALĂ A GEOGRAFULUI (PANGEEA, 2025)
Rezumat: Lucrarea tratează Graniţa de Vest ca lucrare fundamentală a geografiei româneşti, prezentând contextul istoric, demografie, geografia populaţiei, aspecte politico-demografice şi bibliografia vastă ce susţin o analiză ştiinţifică a spaţiului panonic şi impactul asupra frontierelor.